top of page

«Donnarumma var forberedt»Faren til tidenes yngste keeper som har holdt nullen i Serie A antydet at det allerede forrige sesong ble hintet til at 16 åringen ville få sjansen på A-laget.

På tross av at mange Milan-supportere og fotballinteresserte generelt ble overrasket da ‘Gigi’ Donnarumma søndag 25. oktober ble tidenes nest yngste keeper i Serie A, uttalte hans far Alfonso i et intervju med Tuttomercatoweb at sønnen var mentalt forberedt på debuten.

«Vi håpet dette ville skje, fordi det allerede forrige sesong ble hintet til at debuten snart ville komme. Det var snakk, så la oss si at han var mentalt forberedt. Selvfølgelig må også klubben anerkjennes.»

«Jeg må også nevne keepertrenerne som har fulgt han gjennom disse årene med utvikling.»

«Heldigvis vil det ikke gå til hodet på han. Gianluigi er en rolig og fattet gutt, som behersker dette med all verdens ydmykhet. For eksempel etter kamp eller trening så foretrekker han å dra til hotellet der kompisene fra ungdomslaget er, eller hjem sammen med familien.»

«Han prøver å ta til seg læring fra hver eneste situasjon. Tingen er at han hater å være uforberedt og gjør derfor alltid de forberedelsene som trengs, også på skolen.»

«Det var mange lag som speidet på han og til og med inviterte han på prøvespill, men Milan var alltid førsteprioritet fordi hele familien har lidenskap for ‘Rossoneri’. 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page