top of page

Diego Lopez er usikker før Derby della Madonnina.33-åringen har storspilt for Milan denne sesongen etter overgangen fra Real Madrid i sommer. Den rødsorte delen av Milano ønsker nok å se han mellom stengene også mot byrival Inter på søndag, men keeperen skal være usikker etter å ha pådratt seg en skade på fredagens trening.

Spanjolen måtte avslutte fredagens treningsøkt etter å ha pådratt seg en forstuet finger. I følge Milannews.it har Lopez sjekket ut alvorlighetsgraden av skaden, som kun skal være en mild forstuelse og dermed ikke noe seriøst. Uavhengig av alvorlighetsgraden føler han fortsatt smerte og skal dermed være et usikkert kort kun én dag før byderbyet mot Inter.

Hvis han blir nødt til å stå over kampen, er det ventet at Christian Abbiati vil ta over keeperhanskene i søndagens kamp.

«Det er en forstuet finger, og vi risikerte ingenting på trening i dag. Med trøkken han fikk i går kjenner han fortsatt smerte i dag, så det er ikke sikkert han starter i morgen. Vi prøver han ut på trening i morgen, hvis det er ok så spiller han. Hvis ikke så er Abbiati klar» uttalte Inzaghi til Milannews.it tidligere i dag.

Det er ventet at Lopez vil trosse smertene og starte kampen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page