top of page

De Sciglio: «Totalpakken avgjør»Mattia De Sciglio kan være ferdig i Milan til sommeren. 

Den anvendelige landslagsbacken har allerede vært linket til Juventus i en årrekke, men inneværende sesong kan fort bli den siste i Milan. Ryktene har tatt seg opp i det siste og når kontrakten hans utløper i 2018, må klubben selge til sommeren om de vil sitte igjen med noen kroner for det egenutviklede produktet.

Mattia De Sciglio selv vil ikke si noe om situasjonen, men er klar på at det må foreligge en klar plan fra de nye eierne.

«Jeg er veldig rolig i forhold til min fremtid. Jeg fokuserer på å spille fotball og bærer kapteinsbindet i Milan med stolthet,» sa backen til pressen på en tilstelning med Milan Foundation.

«Jeg har fortsatt et år igjen av min kontrakt, akkurat som flere av mine lagkamerater. Mine rådgivere sier at det ikke er mye å gjøre på nåværende tidspunkt. Vi har ikke satt oss ned for å diskutere dette med klubben, men når tiden kommer vil vi evaluere hele situasjonen og ta en beslutning på grunnlag av en totalpakke.»

«Det er ikke noe mer å si om dette for vi har ikke snakket sammen.»

Fininvest er i ferd med å selge klubben og det er fortsatt ventet at oppkjøpet vil offentliggjøres 14 april, dagen for sesongens siste Derby della Madonnina mot Inter.

«Vi fokuserer først og fremst på helgens kamp mot Palermo, fordi det er en tøff oppgave. Etter uavgjort mot Pescara i forrige helg trenger vi tre poeng for å henge med i kampen om Europa.»

Backen er skuffet over prestasjonene forrige helg.

«Vi forventet en annen utgave av oss selv mot Pescara. Jeg tror hovedproblemet lå mellom ørene våre. Det var en kamp vi trengte å vinne, men det startet forferdelig og selv om vi forbedret oss var det ikke nok.»

«Kampene mot Inter, Roma og Atalanta er head-to-head-kamper, så de er enklere å forberede seg til. Det er oppgjørene mot Empoli, Crotone og Palermo som er vriene. Da må du forberede deg mentalt på en annen måte og jobbe for å holde konsentrasjonen oppe.»

Han er klar for å krige Milan tilbake til Europa.

«Jeg synes selv vi har utviklet mentaliteten vår fra forrige sesong. Det er ikke så mange kamper igjen å gjøre det på om vi vil returnere til Europa og det er mange lag som er med og kjemper. Vi må vise mer sult enn dem og unngå bananskall.»

Med skader på både Riccardo Montolivo og Ignazio Abate er det De Sciglio som har båret kapteinsbindet.

«Å ha bindet rundt armen er et enormt ansvar, spesielt med tanke på alle legendene som har vært kaptein for Milan tidligere. Jeg prøver å hedre bindet så godt jeg kan.»

«Første gang jeg ble tatt opp i A-stallen var det en av de sterkeste følelsene jeg har kjent noen sinne. Det var et slikt øyeblikk som du kjenner i magen, når en drøm går i oppfyllelse.»

24-åringen hadde en backup-plan om han ikke hadde slått gjennom.

«Jeg ønsket alltid å bli fotballspiller. Hvis jeg ikke hadde klart det er fortsatt faren min MMA-trener, så det kan være jeg måtte forsøkt den sporten istedet.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page