top of page

De Sciglio: «Derbyet er avgjørende»


Mattia De Sciglio innrømmer at derbyet blir avgjørende for begge lag. 

Lagene møtes til Derby della Madonnina førstkommende lørdag kl. 12.30 og per dags dato har Milan den siste Europacup-plassen, to poeng foran Inter.

«Det er for meg som for alle Milan-fans, den viktigste kampen gjennom året,» sa den vikarierende kapteinen til Milan TV.

«Denne kampen lever sitt eget liv uavhengig av hvor lagene ligger på tabellen. Den er forskjellig fra alle andre kamper og oppleves annerledes. Vi kan ikke gjøre den tabben å tenke på tabellen, for da kan vi miste fokus og vi må være 100% konsentrert.»

«Vårt eneste mål med denne kampen er å gi alt vi har uten å tenke på tabellen, hvem som er favoritter eller hvem som har hjemmebane på terminlisten.»

Han lettet dog på sløret i forhold til situasjonen.

«Om vi kikker på tabellen nå forteller den oss at derbyet kommer til å bli tett og intenst. Begge lagene kjemper om en plass i Europa og derbyet blir avgjørende.»

Mattia De Sciglio møtte Inter for første gang i 2012 (2-4 tap).

«I mitt første derby forventet jeg ikke å få spille. Jeg kom inn for en skadet Daniele Bonera, og det var nok fordi jeg var den eneste forsvarsspilleren på benken.»

«Det var veldig intenst og det var ikke en enkel kamp å komme inn i, men samtidig var jeg helt i hundre siden det var en ekstremt viktig kamp.»

5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page