top of page

Cutrone blir værende


19-åringen blir værende i klubben inntil videre.

Det har lenge vært rykter om et utlån av Patrick Cutrone. Milan har allerede forsterket angrepet i dette overgangsvinduet og  Cutrones sjanser for spilletid så dermed små ut. Mange ble derfor overrasket da spissen sjansen fra start i årets første seriekamp og han svarte med å storspille. Selv med kroatiske Nikola Kalinic på vei inn virker det som et utlån av den unge italieneren er uaktuelt.

Cutrone har gjort sine saker bra i sesonginnledningen. Så bra har unggutten levert at han har overbevist Milan-ledelsen om at han er god nok til å bidra i Serie A allerede denne sesongen. Det er ikke bare ledelsen han har overbevist. 19-åringen var involvert i alle målene mot Crotone, og overbeviste med det også fanskaren til Milan. Om han fortsetter storspillet er det stor sjanse for at han blir en ny favoritt blant Curva Sud. Egenutviklede spillere er alltid populære og Cutrone har, siden han kom til Milan som 8-åring, markert seg som en naturlig målscorer på alle nivåer til og med Primavera. I fjor endte angriperen på 19 scoringer på 22 kamper i juniorserien.

Det var Vincenzo Montella som gjorde det klart at Cutrone blir værende i klubben i sitt intervju med Milan TV etter helgens match. Montella sa som følger:

«Vi har bestemt oss for å beholde ham. I fjor forbedret han seg mye da han spilte for meg, og denne sommeren har han imponert meg og vi ser resultatet nå. Han presterer bra, men han må forholde seg rolig fordi den tøffeste delen er i ferd med å begynne; presset som AC Milan spiller, medieoppmerksomheten, som jeg skulle ønske ikke var så overveldende. Han må forbli rolig.»

Det gjenstår å se hvor mye spilletid Cutrone får denne sesongen. Han har tøff konkurranse i form av nyervervelsen André Silva og Nikola Kalinic, som er ventet å signere for Milan i løpet av kort tid. Forhåpentligvis vil han fortsette storspillet og fortsette å score mål når han får sjansen.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page