top of page

Cerci nærmer seg GenoaAlessio Cerci har den siste tiden vært ryktet til Genoa, og nå kan det se ut til at avtalen er nært forestående.

Cerci kom til Milan på lån i januarvinduet 2015, men har ikke levert på det nivået man hadde håpet på. Han ankom som en del av en avtale med Fernando Torres, og dermed har man ikke kunnet avbryte avtalen. Milan har likevel ønsket å kvitte seg med kantspilleren, men dette har vist seg å være vanskeligere enn først antatt. Dette skyldes ikke hovedsakelig Atletico, men et tredjeparts eierselskap fra Quatar, som ikke ønsket at Cerci skulle spille for Genoa. Nå skal Quatari Fund, som har eierandeler i Cerci, ha akseptert avtalen etter at Cerci ikke har fått være med i troppen i Milans to siste kamper. Dette medfører at Cerci nå skal til Genova for å gjennomføre sin medical, og flere melder at den vil gjennomføres allerede i morgen.

Dette medfører forøvrig at El Shaarawy er tilbake i klubben og han kan nå bli en del av troppen, med mindre man finner en ny klubb også til den talentfulle italieneren. Han skal være aktuell for både Roma og Fiorentina, men foreløpig er ingen avtale klar. Adriano Galliani har uttalt at dersom både Cerci og El Shaarawy forlater klubben så kan klubben signere Ajax-spiller Anwar El Ghazi, og nå har altså den første brikken i puslespillet falt på plass. Et annet alternativ skal være Hakim Ziyech, men for øyeblikket er det mest nærliggende å tro at det er El Ghazi som kan være Milan-aktuell.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page