top of page

Carnevali i Milano for å sluttføre avtale


Manuel Locatelli er på vei til Sassuolo.

Manuel Locatelli er på plass på Milanello sammen med resten av sine lagkamerater, men det er ikke sikkert at italieneren blir med på ferden videre. I følge flere italienske medier, deriblant anerkjente Gianluca Di Marzio hos Sky Sport, er Giovanni Carnevali på plass på Milanello for å sikre seg 20-åringen. Carnevali er direktør i Sassuolo som jakter forsterkninger inn mot en ny sesong i Serie A, og vil utnytte at Milan er i kaos og at Lucas Biglia i fjor overtok plassen som regista.

Den unge midtbanespilleren slo igjennom med brask og bram da Riccardo Montolivo ble skadet for snaut 2 år siden, men etter noen imponerende kamper mistet han etter hvert plassen til Jose Sosa, og forrige sesong ble han stort sett sittende på benken. Locatelli fikk kun 15 kamper fra start i alle turneringer (5 i Serie A).

Di Marzio hevder at budet er på rundt € 12 millioner og at Milan vil forsøke å sikre seg en tilbakekjøpsklausul. De ønsker i utgangspunktet ikke å selge spilleren, men i følge Alfredo Pedulla hos Calciomercato vil ikke Locatelli selv gå med på en utlånsavtale. Dersom klubben ikke vil satse på ham ønsker han å kutte alle bånd. Det kan føre til at Milan vil kreve rundt € 15 millioner om de ikke får muligheten til å hente ham tilbake ved en senere anledning. Massimilliano Mirabelli har tidligere uttalt at Milan må selge spillere før troppen kan forsterkes, og i så måte kan det være hensiktsmessig å selge en spiller som neppe er tiltenkt en rolle i startelleveren.

Manuel Locatelli har gått gradene i Milan og siden debuten i april 2016 har han spilt 63 offisielle kamper for Rossoneri, men mye tyder nå på at det ikke blir flere opptredener på 20-åringen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page