top of page

Brennheit Ante Rebić

Brennheit Ante Rebić

En spiller som kan være fornøyd etter gårsdagen er Ante Rebić, nå er det nemlig tredje gangen på en måned han har blitt kåret til Rossoneri Man of the Match! Men ikke nok med det, for andre kamp på rad også! Rebić er brennhet for tiden og sikret seg sist Man of the Match i Coppa Italia semifinalen. Det er vært en fryd å følge med på Croateren de siste kampen, la oss håpe prestasjonene er kommet for å bli!

Vår spillervurdering av Ante Rebić:  – 7.5 – Blir nok en gang avgjørende for Milan, med en ny flott scoring! Er så vanskelig å stoppe når han får ballen, og han beveger seg også veldig smart. 26-åringen er kanskje Milans viktigste spiller om dagen! Få resten av spillernes vurdering her!

Trener Pioli er fornøyd med innsatsen etter gårsdagens seier mot Torino.


Pioli etter kampen

«Det er nok av positive hendelser vi kan ta med oss fra denne kampen. Vi spilte en veldig god kamp i første halvdel, men med det sagt hadde jeg håpt at vi klarte å drept kampen i siste halvdel, men alt i alt er jeg fornøyd.»

I ekstase etter debut

Matteo Gabbia fikk sin Seria A debut i går kveld og var strålendes fornøyd.

«Det er en helt unik følelse, helt fantastisk. Det har vært en drøm for meg siden jeg var seks år gammel, etter første gang besteforeldrene mine tok meg med til San Siro. Jeg ønsker å dedikere dette øyeblikket til dem, og til alle dere andre, tusen takk.»

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page