top of page

Biglia ferdig på landslaget


Midtbaneprofilen blir ikke med å gjenreise La Albiceleste.

Lucas Biglia slet med en ryggskade i forkant av mesterskapet i Russland, men ble klar mot alle odds og startet Argentina sin første kamp i gruppespillet. Det endte med kun et poeng mot Island, og Milans veteran ble tatt av banen etter en snau time. Siden kom han aldri på banen, og i går kveld annonserte han på Fox News at han hadde gjort sitt på landslaget.

«Vi var i gang med vår beste prestasjon før vi gikk opp til 2-1. Slik er fotball. Vi forlater VM som triste menn, for det er slutten for endel av oss. Jeg håper at de som kommer etter kan jobbe med mindre press og ta Argentina tilbake der landet fortjener å være.»

«Det er på tide for meg å trekke meg tilbake og for å være helt ærlig har vi en ny generasjon med unge talenter. Det er på tide at de tar over.»

Argentina, som kom til mesterskapet som store favoritter, har overhodet ikke innfridd og røk i går ettermiddag ut mot Frankrike (3-4). Etter svake kamper mot nevnte Island (1-1) og Kroatia (0-3) slo Argentina tilbake og beseiret Nigeria 2-1, og sikret seg med det avansement fra sin gruppe. Det rakk dog ikke lenger enn til åttendedelsfinalen for Argentina som tapte fortjent mot sprudlende franskmenn.

Lucas Biglia ble tatt ut i sin første landslagstropp i november 2010, men debuten kom ikke før tre måneder senere. Totalt har det blitt 58 landskamper og en scoring (mot Colombia i 2015) på mannen som fyller 33 år i januar.  Han har deltatt i tre Copa America og to VM-sluttspill for Argentina, hvor han var med på å lede landet sitt til finalen i 2014, 2015 og 2016. Biglia startet samtlige finaler som alle endte med tap.

Hans kontrakt med Milan strekker seg ut 19/20-sesongen og det er lov å håpe på at færre kamper og mindre reise vil redusere belastningen på den skadeutsatte midtbanespilleren.

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page