top of page

Berlusconi: «Sitter så lenge som nødvendig»


Silvio Berlusconi forteller at han forblir president i Milan så lenge det er behov for det. 

80-åringen er i ferd med å skrive sitt siste kapittel i klubben og om salget til Sino-Europe Sports går i orden i løpet av våren vil han tre tilbake etter over 21 år som President i klubben.

I et intervju med La Verita fortalte den tidligere Statsministeren i Italia at han forventer at salget vil gå i orden snart, men den aldrende mannen har en annen løsning om ting skulle kollapse.

«Jeg er her på lik linje med min familie,» sa Berlusconi. «Vi vil kun selge klubben om Sino-Europe Sports opprettholder sine økonomiske forpliktelser overfor klubben.»

Kjøperne, som består av flere kinesiske aktører, har støtt på flere uventede problemer, der det for eksempel er vanskeligere enn antatt å flytte store midler fra Kina til Europa. Til tross for at de enda ikke har kjøpt klubben har de betalt depositum på til sammen € 250 millioner til Fininvest.

«Vi er klare til å respektere våre forpliktelser og gå videre med avtalen, på samme måte som vi forventer det samme fra dem.»

«Hvis denne operasjonen mot formodning ikke ender slik vi ønsker, vil vi fortsette vårt virke her med å bygge et ungt, italiensk lag.»

Avslutningsvis kommenterte Presidenten Gianluigi Donnarumma, den unge keeperen som er oppfostret i klubben.

«Donnarumma er en del av klubbens arv. Han er et strålende produkt av vårt ungdomsakademi og føler seg sterkt knyttet til såvel klubben som fargene på drakten vår. Han er utrolig for Milan.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page