top of page

Berlusconi: ” Milan blir værende på San Siro”


Klubbpresident Silvio Berlusconi snakket med pressen etter derby-kampen mot Inter, og delte sine tanker rundt stadion-planene, eierskapet og om den hjemvendte spissen Mario Balotelli.

Silvio Berlusconi ser ut til å forkaste planene om å flytte til en ny stadion- ” Jeg tror Milan blir værende på San Siro”.

Milan har tidligere fått tillatelse til å bygge en ny stadion i Portello-området, men uenigheter med eierne av området har gjort at prosessen har tatt lengre tid enn ønsket.

Berlusconi skal ha sagt at han tror Milan vil bli værende på San Siro også i årene som kommer.

”Jeg liker San Siro, og det samme kan sies om Mr. Bee. Jeg er også overbevist om at det er den beste avgjørelsen. San Siro er skapt for fotball.”

”Avtalen med Mr. Bee? Det er kun formaliteter som gjenstår. Jeg liker Bee Taechaubol godt.”

”Kan vi gjøre ferdig avtalen på bursdagen min (29 september)? Nei, det vil skje to dager senere. Jeg er uansett så gammel at jeg ikke har bursdagsfester lengre.”

 ”Vi fokuserer på å markedsføre Milan som merkevare i Asia, og ikke bare i Kina. Denne planen skal sørge for å tilføre klubben over hundre millioner euro årlig. ”

Italias tidligere statsminister delte også noen av sine tanker rundt søndagens kamp mot erkerival Inter, som endte med et 1-0 tap.

”Jeg satt virkelig pris på vår og Mario Balotellis prestasjon. Det var en god kamp av oss, og uavgjort hadde vært et mer rettferdig resultat”. 

”Balotelli var meget god, og Mihajlovic har stor tiltro til han”.

”Treneren viser ham stor tillitt i det som er Marios siste sjanse. Jeg hadde en lang samtale med han på telefonen, og jeg fortalte at vi gav han en siste sjanse til å være en mester”.

Kilde:

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page