top of page

Benevento på shopping i Milano


Benevento ønsker seg flere spillere fra Milan.

Den nyopprykkede klubben skal debutere i Serie A og manager Marco Baroni er på utkikk etter å forsterke laget for å unngå at visitten blir kortvarig.

I følge Sky Sports Italia har klubben fra den sørlige delen av landet sett seg ut tre Milan-spillere som de ønsker å hente i sommer. Klubbens sportsdirektør var tidligere i dag på besøk i Milano for å diskutere muligheten for å hente Gian Filippo Felicioli på lån for den kommende sesongen.

19 år gamle Felicioli fikk sin debut for Milan for over to år siden, da han i mai 2015 fikk 5 minutter mot Napoli (0-3). Forrige sesong var han på utlån til Ascoli i Serie B og imponerte i den nest øverste divisjonen. Milan er i forhandlinger om en ny kontrakt med venstrebacken og det er ikke ventet at Benevento, eller noen andre klubber, vil få mulighet til å kjøpe Felicioli i sommer. Et utlån til en klubb som kan love spilletid i Serie A skal derimot være veldig interessant.

I løpet av møtet dukket to andre navn opp som aktuelle kandidater for å forsterke den nyopprykkede klubben. Den ene er Gabriel, keeperen som har to mer eller mindre mislykkede sesonger bak seg på lån hos Napoli og Cagliari. Siden høsten 2015 har 24-åringen kun spilt 4 seriekamper.

Sistemann på blokka til Benevento sin sportsdirektør var Jose Mauri. Argentineren slo igjennom med brask og bram for Parma i 2014/15 sesongen, og gikk gratis til Milan ved sesongslutt da Parma ble slått konkurs. For Milan ble det kun 5 seriekamper og denne sesongen har han vært utlånt til Empoli. Den endte med nedrykk og kun 10 kamper fra start i ligaen for 21-åringen, som neppe kan forvente særlig mye spilletid for Milan den kommende sesongen. Et nytt utlån vil dermed være en potensielt god løsning for alle parter.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page