top of page

Bee Taechaubol ønsker Ancelotti, Nesta og Maldini i sitt nye Milan.


Kilde: Bangkok Post


Bee Taechaubol er ventet å fullføre overtakelsen av Milan i løpet av året, med en klar plan om å ta den gamle storheten til nye høyder. Med seg på laget vil han ha tre Milan-legender som står alle Rossoneris hjerter nært.

Carlo Ancelotti som tidligere har uttalt at Milan er den eneste klubben han ville retunert til, skal være Mr. Bees førstevalg for å lede klubben til en ny storhetstid, i følge goal.com. Ancelottis Real Madrid ligger på andreplass i La Liga og møter byrivalen Atletico i kvartfinale i Champions League i kveld. Skulle klubben feile i begge turneringer skal Ancelotti visstnok stå en usikker fremtid i møte. Hvis det er et snev av sannhet i ryktene er det bare å håpe at Atletico og Barcelona klarer å gjøre jobben, i henholdsvis Champions League og La Liga.

Hvis Mr. Bees ønske om oppkjøp skulle materialisere seg, skal ‘Il Capitano‘ (Paolo Maldini) være ønsket tilbake i klubben, med en rolle som teknisk direktør, melder La Gazzetta dello Sport. Klubblegenden har tidligere uttalt at han ikke ønsker å bli trener, men han skal være positiv til en rolle der han kan styre klubben i riktig retning. «Fremtiden er rett rundt hjørnet, ikke vær redd for å leve den.» skal Maldini ha uttalt i følge Sportmediaset. Tolk det som du vil.

La Gazzetta dello Sport rapporterer også at Maldinis partner in crime, Alessandro Nesta skal være tiltenkt en ukjent rolle i Taechaubols Milan.

Hva tenker du om den mulige returen til de tre legendene?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page