top of page

Bakayoko nærmer seg Milan


Gennaro Gattuso ser ut til å få forsterkninger på midtbanen.

Sky Sport Italia var først ute med nyheten tidligere i uken. Da Leonardo langt på vei avviste at spillere som Sergej Milinkovic-Savic og andre i samme kategori kunne være aktuelle, ble det spekulert i om Milan i det hele tatt kunne forsterke troppen ytterligere.

Tiemoue Bakayoko ble hentet til Chelsea fra AS Monaco for € 45 millioner i fjor sommer, men klarte på ingen måte å gjøre seg verdt prislappen i sin første sesong i engelsk fotball.

Franskmannen er heller ikke spillertypen som Maurizo Sarri i utgangspunktet foretrekker, men Sky mener å vite at Gennaro Gattuso godt kan tenke seg en med 23-åringens kvaliteter som ballvinner. I Chelsea har de allerede fått på plass en ny mann i Mateo Kovacic, noe som vil gjøre det lettere å la Bakayoko gå etter kun en sesong.

I følge Calciomercato.com var spillerens bror og agent i møte med Leonardo og Paolo Maldini på Casa Milan i går, og at spiller og klubb er enige om rammene. Chelsea på sin side skal være villige til å la terrieren dra på lån med en opsjon på kjøp på i overkant av € 30 millioner, men 23-åringens lønn skal være et problem.

Milan har ikke mulighet til å matche hans nåværende årslønn på rundt € 6 millioner, og er avhengig av at spilleren eller Chelsea dekker mellomlegget gjennom låneoppholdet. Gazzetta dello Sport mener at dette kun er snakk om formaliteter og at en avtale vil gå i orden.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page