top of page

Bacca truet på livet


Angriperen ble den store syndebukken da Colombia røk ut av VM.

Colombia tapte i går kveld på straffer mot England og er dermed ute av sommerens VM-sluttspill allerede før kvartfinalen. Harry Kane gav England ledelsen, men på overtid utlignet Yerra Mina og kampen gikk til ekstraomganger. Carlos Bacca, som fikk sitt tredje innhopp i VM etter en times spill, var Colombias femte straffeeksekutør. Før han hadde begge lagene bommet en gang hver, men da 31-åringens svake straffe ble reddet av Englands sisteskanse kunne Dier bli den store helten, noe han også ble og sendte England til kvartfinalen på bekostning av Colombia.

Det gikk ikke lang tid før det kokte på sosiale medier, og i følge Daily Mail var Carlos Bacca hatoffer nummer en. Drapstruslene haglet og på Twitter var det flere som skrev av de ikke burde returnere til hjemlandet sitt.

Det lett å trekke assosiasjoner til drapet på Andrés Escobar etter VM i USA i 1994. Den da 27-år gamle colombianeren scoret et selvmål som sendte laget ut av VM. 10 dager senere ble han funnet skutt og drept hjemme i Colombia.

Carlos Bacca skal for øvrig stille på Milanello sammen med resten av spillerne neste uke, men det er ventet at angriperen blir solgt i løpet av sommeren. Forrige sesong var han på utlån til Villareal med brukbare resultater, men den gule ubåten ønsket ikke å benytte seg av kjøpsklausulen på rundt € 15 millioner.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page