top of page

Bacca på trening med gamleklubben


Mens Milan spilte en viktig kamp på lørdag var colombianeren på besøk hos Sevilla.

Carlos Bacca, som mistet helgens kamp mot Empoli grunnet skade, brukte fridagene til å dra til Spania for å trene med sin tidligere arbeidsgiver Sevilla.

Lørdag kveld var angriperen å se på tribunen da Sevilla beseiret Valencia, mens han i følge MilanNews på mandag trente sammen med sine gamle lagkamerater.

Spilleren selv unnskyldte seg på best mulig vis gjennom Sevilla sin egen radiokanal.

«Jeg hadde fri i helgen og kom hit av personlige årsaker, blant annet for å treffe noen venner. Jeg fulgte med på hva mine lagkamerater gjorde i Toscana. Jeg var ikke tilstede der fysisk, men hjertet mitt var med laget.»

«Jeg har mange gode minner fra Sevilla. Det var to herlige år hvor vi vant to titler og navnet Carlos Bacca ble kjent. Her har jeg ekte venner. Jeg har fulgt Sevilla tett siden jeg reiste fordi jeg kjenner mange mennesker her som jeg alltid vil holde kontakten med.»

En som definitivt håper at det er mer i det enn som så er Sevilla-manager Jorge Sampaoli.

«Carlos fortalte at han ikke har det så bra i Milan for tiden og det ville vært flott for meg å ha ham her i Sevilla.»

«Det ville vært både godt og viktig for oss å bringe ham tilbake til klubben, men for øyeblikket spiller Carlos for Milan.»

Flere medier mener nå at Carlos Bacca sine dager i Milan nærmer seg slutten og 30-åringen kan fort forsvinne i januar om noen blar opp € 30 millioner.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page