top of page

Bacca: «Milan lever kun på historien»


Den utleide spissen kommer med harde skyts mot klubben som eier ham.

Carlos Bacca, som ble hentet fra Sevilla for € 30 millioner i 2015, er for tiden utleid til spanske Villareal. I et intervju med Marca Colombia snakket han om de to sesongene i Milano.

«Å dra til Milan var ikke et steg tilbake i min karriere. Det var ikke Milan slik vi kjenner klubben historisk, men man kan ikke kun leve på historien. Milan har ikke vært på sitt beste på mange år. Jeg dro dit på grunn av hva de har oppnådd tidligere, men jeg ble møtt av mange overraskelser.»

Siden Carlos Bacca forsvant ut portene på  Milanello har Gennaro Gattuso erstattet Vincenzo Montella som manager.

«De leter etter løsningen, men jeg har ikke sett den de to siste årene. De la skylden på manageren og erstattet ham. Deretter var det spillerne som var problemet, og klubben signerte nye spillere fra et annet nivå. I tillegg har de erstattet direktørene.»

«I fotball har man æraer og mens Juventus og Napoli har tatt store steg, har Milan forsøkt å leve på gamle meritter litt for lenge.»

Etter to sesonger med middels suksess i Rossoneri forsvant Bacca tilbake til spansk fotball forrige sommer. Han har scoret 8 mål på 22 kamper og Villareal og den gule ubåten har en opsjon om å kjøpe colombianeren for € 15.5 millioner til sommeren.

«Spansk fotball passer mitt spill bedre og her har jeg mer frihet. I Italia er det mer taktikk og spillet er mer rigid. Du må alltid gjøre de samme bevegelsene på trening og i kamp.»

«Her får jeg beskjed om å lese kampbildet og gjøre det som passer hver situasjon best. Jeg kan gå til høyre, til venstre eller komme dypt for å hente ballen. Jeg gjør det som passer til enhver tid.» 

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page