top of page

Avgjørende uker på flere fronter


Både managerens og klubbens skjebne kan avgjøres i løpet av de nærmeste ukene!

Gazzetta dello Sport melder i dag at de tre neste kampene mot Lazio, Atalanta og Juventus vil avgjøre skjebnen til Sinisa Mihajlovic.

Om disse oppgjørene ikke ender med et tilfredsstillende antall poeng, antagelig mer enn 5, kan serberen bli erstattet av Primavera-trener Christian Brocchi som da vil lede laget ut sesongen.

Om dette faktisk blir scenarioet vil Sassuolo-manager Eusebio Di Francesco, den tidligere Romaspissen Vincenzo Montella som nå leder Sampsoria, og Bologna-sjef Roberto Donadoni være de aktuelle kandidatene som klubbens nye manager. Napolis manager Maurizio Sarri skal også være en av Berlusconis alternativer.

Denne avgjørelsen er det dog ikke sikkert at klubbens mektige President får ta på egenhånd. Bee Taechaubol skal nemlig ha fått en frist ut sesongen på å presentere et tilbud på € 480 millioner  for 48% av klubben.

Samtalene med den thailandske forretningsmannen har snart pågått i et år uten at partene har blitt enige. Så langt er det Mr. Bee som ikke har klart å stille med den nødvendige bankgarantien.

Milan har derfor innledet samtaler med to andre potensielle investorer fra USA, men det er ikke noe nytt å melde på den fronten.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page