top of page

AC Milan ser frem mot en ny sesongFans av italiensk fotball har hatt en spennende sesong i år, og før sesongen var mye spenning knyttet til de to rivalene AC Milan og Inter Milan. Begge klubbene har fått et løft i økonomien etter at nye eiere har kommet inn. AC Milan har hatt en noe skuffende sesong og endte til slutt på en sjetteplass på tabellen, åtte poeng bak Inter Milan som endte på en fjerdeplass. Allikevel evnet de å sikre Europa-spill i sesongens siste kamp.

Betting-eufori


På grunn av en tett og jevn sesong preget av spennende oppgjør mellom toppklubbene Napoli, Juventus, Roma, Inter og AC Milan har denne sesongen vært et gledens år for betting-selskaper rundt om på nettet. Hos Betway online casino speiles dette blant annet med en bonus på 200% av innsatsen din på oddspill med over 2.0 i odds. Dette er et godt tilbud å ta i bruk neste gang Milan eksempelvis møter topplaget Juventus til duell.

Donarumma blir værende

På grunn av en noe skuffende sesong til AC Milan blir mye av utfordringen deres å klamre seg til sine beste spillere samtidig som de greier å hente inn nye stjerner. Derfor vil mange fans glede seg over nyheten over at det virker som sjernekeeperen Donarumma blir værende også til neste sesong.

AC Milan takket nemlig nylig nei til et overgangstilbud fra Liverpool. For øvrig er det ikke overraskende at Liverpool er på utkikk etter en ny keeper etter at deres nåværende keeper, Karius, hadde en forsmedelig opptreden i Champions League-finalen.

Dembele kan være på vei inn

Mousa Dembele har vært en av de viktigste spillerne til Tottenham Hotspur i årets Premier League og er blitt genierklært av både trenere og fotballeksperter verden over. Dembele kan alene styre en midtbane og er på mange måter den spilleren man håper at unggutten Franck Kessie en gang skal bli i AC Milan.

Det eneste problemet er at AC Milan trenger en slik spiller nå, ikke om et par år. Derfor kan Mousa Dembele være en klar forsterkning på midtbanen deres. Det eneste Dembele ikke er like god til er å skåre mål. Han er svært god til å ta med seg ballen forbi spillerledd og oppover på banen, men skårer svært sjeldent. Allikevel kan dette ha mye med rollefordeling innad i laget til Tottenham å gjøre, ikke nødvendigvis spillerens ferdigheter.

Forsterker forsvaret

AC Milan har utvilsomt sluppet inn for mange mål i år og trenger å tette igjen bakover på banen. Derfor vil alle fans glede seg over å høre at Sampdoria backen Ivan Strinic har meldt overgang til AC Milan. Strinic er en kroatisk landslagspiller og blir etter alle solemerker å se i VM. Hold dermed et øye med han mens du koser deg med fotball i sommer!

Ny sesong, nye muligheter


AC Milan håper å forbedre tabellplasseringen til neste sesong og har mange av forutsetningene for å få det til. Spørsmålet blir om unggutter som Franck Kessie greier å ta ytterligere steg i utviklingen sin og om man evner å få inn etablerte spillere som Dembele.

Vi ser fram til en ny sesong etter sommeren!

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page