top of page

AC Milan på julesalg i Nord-London?


Marco Giampaolos tre forferdelige måneder i Milan fikk en ende i starten av oktober. Ny mann bak rattet er Stefano Pioli, og nå går ryktene om at den tidligere Fiorentina-sjefen ønsker å raide Tottenham når overgangsvinduet åpner i januar.

Tingene virker til å være i uorden i forrige sesongs Champions League-finalist, Tottenham. Resultatene har vært tett på katastrofale i sesonginnledningen kombinert med interne gnisninger i form av flere spillere som ønsker seg bort. Blant bookmakerne ble Tottenham ansett for å være en seriøs utfordrer til Premier League-tittelen før sesongstart, men etter at Spurs´ har kastet bort poeng i øst og vest i sesongstarten står de i skrivende stund til hele 151 i odds hos ComeOn.

Det har «Rossoneris» nye sjef, Stefano Pioli, fått med seg. Pioli ble hentet inn etter at Marco Giampaolos periode som hovedtrener ble den korteste i klubbens historie. 54-åringen har nå, i følge ryktebørsen hos det spanske mediet AS, festet blikket mot England og London. I følge nevnte AS har Tottenham gitt fem spillere beskjed om at de kan se seg om etter ny arbeidsgiver i januar. De fem er Christian Eriksen, Victor Wanyama, Ben Davies, Eric Dier og Serge Aurier, og AC Milan skal visstnok ha lagt ut agn etter tre av spillerne. Størst skal interessen fra Pioli og AC Milan være for den defensive midtbanespilleren, Eric Dier, og høyrebacken, Serge Aurier.


Kilde: Pixabay

Dier har vansker med å få de ønskede antall spilleminutter av Mauricio Pochettino i skoene, og den engelske landslagsspilleren må trolig se seg om etter andre jaktmarker for å spille nok fotball. Det er ingen tvil om at Dier er en dyktig spiller med store defensive kvaliteter, og kanskje kan han være mannen som kan stabilisere tilstandene på San Siro. I følge ryktene skal Eric Dier-avtalen involvere en byttehandel med Franck Kessie. Den ivorianske angriperen har tidligere vært i søkelyset hos engelske klubber, blant annet Tottenham.

Serge Aurier, som for øvrig er landslagskollega med Kessie, har siden i sommer hatt et ønske om å forlate portene på White Hart Lane, men har fortsatt bopæl i London. Høyrebacken har ikke fått en like sentral rolle som han regnet med da han ble hentet fra Paris Saint-Germain. Pochettino virker heller ikke til å ha forelsket seg hodestups i Auriers spillestil som noen ganger kan være svært risikabel, men det hersker ingen tvil om at ivorianeren er en klassespiller på toppnivå.

Kanskje kan en utilpass Aurier være rette mann til å gi Davide Calabria konkurranse på høyrebacken?


Kilde: Pixabay

Det har i flere måneder også florert rykter og historier om Christian Eriksens fremtidige karriere. Dansken virker å være fortid i Nord-London, og mange regnet med at han ville forsvinne ut portene allerede i sommer, men Eriksen ble værende. Med kontraktsutløp etter inneværende sesong kan Christian Eriksen forlate Spurs uten at Tottenham får en krone for ham neste sommer, pengene kan i stedet gå uforkortet ned i danskens egen lomme. Dette vet Tottenham, og kanskje kan britene være interessert i å selge Eriksen i januar for å få noen pund for ham.

Christian Eriksen skal, i følge ryktene, også være et emne på San Siro, men realistisk sett er det utopi å tro at den elegante og kreative midtbanespilleren fortsetter sin karriere i Italia, Eriksen skal ha festet blikket mot Spania og Real Madrid. At Pioli skal klare å lokke ham til Milano er nok dessverre utopi.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page