top of page

Abbiati om Montella: «Han gjør en god jobb»


Tidligere Milankeeper, Christian Abbiati sier han hører gode ting om jobben Montella gjør og at kampen mot Juventus ikke er gitt på forhånd.

I et intervju med Quotidiano Sportivo forteller den pensjonerte målvakten om et Milan som har et sterkt ønske om å innfri forventningene som er til dem. – Jeg hører ofte mine tidligere lagkamerater si at de har gjort troppen yngre og blitt kvitt en gammel mann som meg, sier han og ler. Montella prøver å få inn de riktige holdningene og han har virkelig gjort en god jobb med å stenge ute støyen rundt salget av klubben. Jeg er litt på utsiden nå, men hører gode ting om jobben han gjør, fortsetter han. Abbiati som fikk med seg tre ligatitler og en Champions League tittel for rossoneri sier videre at mentaliteten i gruppen er en nøkkelfaktor. – Jeg var heldig nok til å få spille på et fantastisk Milan som vant alt. Blant spillerne betydde emblemet foran på drakten mer en navnet bak. Det var viktig med profesjonelle, pålitelige spillere – det betyr ikke at man skal leve som i et kloster, men ikke nok med at jeg ikke hadde lyst til å vise meg ute etter et tap, jeg hadde ikke engang lyst på mat etter en uavgjort. I en stor klubb som Milan skal man vinne, uansett, fastslår han.

Han fortsett intervjuet med å prate litt om lørdagens kamp mot Juventus. – Tittelkamp? Det er nok litt tidlig å kalle det for det, men det er uten tvil en kamp av stor betydning, ikke bare for de to rivalene, men også for tabellen. Juventus må vise at de fortsatt er øverst på tronen i Italia mot formlaget Milan som har overrasket alle. Disse oppgjørene har alltid vært jevne, og Milan har spilt bra – i cupfinalen forrige sesong hadde Milan sin beste kamp hele året og fortjente ikke å tape, sier han.

Abbiati hadde også litt å si om Buffon og Donnarumma. – Jeg kjenner dem godt – Buffon er den største, men Donnarumma kan overgå ham. For øyeblikket vil jeg unngå å sammenligne dem, men en ting er sikkert; når Buffon en dag gir seg vil Donnarumma være en verdig erstatter på landslaget.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page