Abate: ”Balotelli kan være den avgjørende spilleren for oss”


BZG_3126_big

Høyreback Ignazio Abate tror  Mario Balotelli kan inneha hovedrollen  resten av sesongen. Angrepsspilleren har som kjent returnert til Milan etter et mislykket opphold i Liverpool, og Abate tok seg tid til å hylle han i et intervju med Milan Channel i etterkant av torsdagens treningsøkt.

”Mario er strålende på trening, og han gjorde det godt i derby-kampen mot Inter”.

”jeg er sikker på at herfra og inn kan han være en av nøkkelspillerne, selv om vi ikke ønsker å legge for mye press på skuldrene hans”.

”Mario må kunne klare å prestere jevnt bra over tid, noe som han ikke har klart å gjøre tidligere i karrieren”.

Abate så fremover mot lørdagens kamp mot Palermo og delte sine oppfatninger rundt utfordringen som venter.

”Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men de møter et Milan-lag som trenger tre poeng. Det vil bli en helt annen kamp enn den vi spilte i helgen”.

 ”De vil nok være fornøyd med å ligge kompakt å stenge rom for oss, så vi må være tålmodige og passe oss for å ikke bli tatt i ubalanse slik at de får muligheter til å kontre på oss”.

”Hvis vi klarer å vise den samme gløden som vi gjorde i derbyet, samtidig som vi har en offensiv inngang til kampen, tror jeg vi kommer til å gjøre det bra.”

Abate fikk også spørsmål om hva han tenkte om resten av sesongen.

”Ligaen? Vi burde komme oss opp til toppen, så vi må få tre poeng i helgen og prøve å få en rekke med gode resultater. Laget vårt er overbevist over at vi har kvalitetene som kreves. Jeg syns vi har et godt lag med en fantastisk trener som får oss til å jobbe hardt fra et fysisk perspektiv. Jeg er sikker på at treneren vil ta oss til nye høyder sammen.”

0 visninger0 kommentarer