top of page

Abate: ”Balotelli kan være den avgjørende spilleren for oss”


Høyreback Ignazio Abate tror  Mario Balotelli kan inneha hovedrollen  resten av sesongen. Angrepsspilleren har som kjent returnert til Milan etter et mislykket opphold i Liverpool, og Abate tok seg tid til å hylle han i et intervju med Milan Channel i etterkant av torsdagens treningsøkt.

”Mario er strålende på trening, og han gjorde det godt i derby-kampen mot Inter”.

”jeg er sikker på at herfra og inn kan han være en av nøkkelspillerne, selv om vi ikke ønsker å legge for mye press på skuldrene hans”.

”Mario må kunne klare å prestere jevnt bra over tid, noe som han ikke har klart å gjøre tidligere i karrieren”.

Abate så fremover mot lørdagens kamp mot Palermo og delte sine oppfatninger rundt utfordringen som venter.

”Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men de møter et Milan-lag som trenger tre poeng. Det vil bli en helt annen kamp enn den vi spilte i helgen”.

 ”De vil nok være fornøyd med å ligge kompakt å stenge rom for oss, så vi må være tålmodige og passe oss for å ikke bli tatt i ubalanse slik at de får muligheter til å kontre på oss”.

”Hvis vi klarer å vise den samme gløden som vi gjorde i derbyet, samtidig som vi har en offensiv inngang til kampen, tror jeg vi kommer til å gjøre det bra.”

Abate fikk også spørsmål om hva han tenkte om resten av sesongen.

”Ligaen? Vi burde komme oss opp til toppen, så vi må få tre poeng i helgen og prøve å få en rekke med gode resultater. Laget vårt er overbevist over at vi har kvalitetene som kreves. Jeg syns vi har et godt lag med en fantastisk trener som får oss til å jobbe hardt fra et fysisk perspektiv. Jeg er sikker på at treneren vil ta oss til nye høyder sammen.”

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page