top of page

Kong Theao av Venezia


Theao var kongen av Venezia, da Milan tok en overbevisende seier borte mot Venezia, selv med to tredjedeler av den ordinære backracken ute med Covid.


Allerede etter to minutter satt den første ballen i nettet bak Venezias målvakt Romero. Theo spilte Leao gjennom, portugiseren dro seg elegant forbi sin oppasser og la ballen på sølvfat til Ibra som bare kunne dytte ballen over målstreken. Venezia kom aldri inn i kampen etter denne sjokkstarten, og Milan kontrollerte det meste av banespillet. Lagene gikk imidlertid til pause med en snau ettmålsledelse for Milan.


Det skulle ikke vare lenge. Theo og Leao byttet roller, og sistnevnte sendte denne gangen franskmannen igjennom på mål med en fin stikker. Milans lynback satte ballen kontant i nota bak Romero. Men Theos festkveld var ikke over. Ikke lenge senere sørget han selv for straffe, rødt kort, og at nok en ball lå i nettet bak Romero. Kampen var i realiteten over, og med litt mer presisjon og bedre beslutningstaken fra Milans angrepspillere kunne det lett blitt to-tre mål til. Det ble det ikke, og Milan kunne ta med seg nye tre poeng hjem til Milano.


I tillegg til Theao var det Tonali og Kalulu som imponerte mest for Milan. Særlig den unge franskmannen viste kvalitet da han, sammen med Gabbia, steppet inn for Covidrammede Romagnoli og Gabbia. Vi har et fint talent i den unge franskmannen.


Spillervurdering:


Maignan: 6,5

Florenzi: 6

Kalulu: 7

Gabbia: 6

Theo: 8

Tonali: 8

Bakayoko: 5,5

Saelemaekers: 5,5

Diaz: 5

Leao: 7

Ibra: 6


Messias: 6

Rebic: 6,5

Maldini: 6


PS! Grunnet trøbbel med nettsiden, kom denne saken forsinket i "trykk".


Forza Milan!

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

تعليقات


bottom of page