top of page

14 spillere på landslagsoppdrag


En rekke spillere forlater Milanello for å representere sine land.

Italia ser ut til å miste gruppeseieren til Spania, men er bare et poeng unna å være klare for playoff. Det bør Gli Azzurri klare å plukke hjemme mot Makedonia eller borte mot Albania, og Ventura har funnet plass til Gianluigi Donnarumma og Leonardo Bonucci.

I U21-troppen er det funnet plass til både Manuel Locatelli, Davide Calabria og Patrick Cutrone. De får sjansen til å vise seg frem mot Ungarn og Marokko.

Niccolo Zanellato har ikke fått mange minutter for Milan, men er med når Italias U20-lag spiller en 8-nasjonersturnering i England. Siste italiener på landslaget er Matteo Gabbia som skal spille kvalifiseringskamper til neste EM.

Lucas Biglia og Argentina skal møte Peru og Ecuador to ekstremt viktige kamper i den søramerikanske kvalifiseringen, hvor det er hard kamp om en av fem direkte VM-billetter.

Cristian Zapata er med når Colombia møter Gustavo Gomez og hans Paraguay før de skal opp mot henholdsvis Peru og Venezuela.

Tilbake i Europa skal Andre Silva forsøke å opprettholde sin fantastiske landslagsstatistikk når Portugal møter Andorra og Sveits. For sistnevnte er selvfølgelig Ricardo Rodriguez med, og sveitserne skal i tillegg opp mot Ungarn.

Hakan Calhanoglu får ikke spille derbyet mot Inter om to uker, men sjansen for spilletid er stor når Tyrkia møter Island og Finland.

Franck Kessié er nok også involvert når Elfenbenskysten skal opp mot Mali.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

תגובות


bottom of page