top of page

12 mann på landslagsoppdrag


Et dusin Milan-spillere skal ut i verden og representere sin nasjon.

For Italia venter to høyst interessante playoff-kamper mot våre egne naboer Sverige. For Azzurri er både Leonardo Bonucci og Gianluigi Donnarumma som vanlig med i troppen. Bortekampen spilles i Sverige førstkommende fredag, mens returkampen spilles på San Siro mandag om 6 dager.

For U21-laget til Italia står ikke like mye på spill når de møter Russland til vennskapskamp i Frosinone, men Manuel Locatelli og Patrick Cutrone ønsker nok å vise seg frem fra sin beste side likevel.

Den siste italieneren som skal representere sitt land er den lovende midtstopperen/defensive midtbanespilleren Matteo Gabbia som skal møte Nederland og Ungarn til vennskapskamper.

Tilbake til seniorfotballen og mye står på spill for Ricardo Rodriguez og Sveits, som tapte gruppefinalen mot Portugal i siste runde. Dermed må de ut i doble kamper mot Nord-Irland for å avgjøre hvem som skal til Russland neste sommer.

Kroatia er store favoritter i sin playoff mot Hellas, og mange blir nok overrasket dersom ikke Nikola Kalinic og kroatene tar seg til VM 2018.

Franck Kessié er en av Elfenbenskystens viktigste spillere når de skal møte Marokko til kamp om gruppeseier, med tap forsvinner samtidig håpet om hans første Verdensmesterskap.

Tilbake i Europa håper nok Suso å få sin debut for Spania når de møter Costa Rica og Russland til vennskapskamper, mens Andre Silva skal forsøke å opprettholde sin strålende landslagsstatistikk (11 mål på 17 kamper) når Portugal skal måle krefter mot Saudi-Arabia og USA. Hakan Calhanoglu og Tyrkia skal møte Romania og Albania, mens Cristian Zapata drar sammen med sine colombianske venner for å teste formen mot Sør-Korea og Kina.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page