top of page

«Ønsket aldri å dra til Leicester»


Milans unge angrepsspiller M´baye Niang var sterkt linket til Premier League-lederen Leicester i januar-vinduet, men sier selv at det aldri var interessant.

Franskmannen stilte opp på et veldedighetsarrangement i regi av klubben og snakket med MilanNews om overgangsryktene som florerte i januar.

«Selv om noen sa at jeg var så godt som klar for Leicester tenkte jeg aldri tanken på å forlate klubben. Det har alltid kun vært Milan i mine tanker, noe jeg fortalte til Galliani og Mihajlovic. Jeg ville fullføre sesongen med Milan.»

Niang gikk ut med skade i helgens oppgjør mot Udinese, som for øvrig endte 1-1. Spissen er høyst usikker foran søndagens oppgjør mot Genoa, klubben han tilbrakte 6 måneder på lån hos i forrige sesong.

«Jeg har det bra og legene gjør det de kan for meg. Vi har en god tropp med mange kvalitetsspillere, så om ikke jeg blir klar er det noen andre som kan fylle rommet.»

«Jeg hadde en fin mulighet til å utvikle meg selv hos Genoa og manageren der gjorde mye for meg. Jeg takker de, for det, men om jeg spiller til søndag kommer jeg til å gi alt for Milan.»

«Vi tror på Europacup-kvalifisering, men søndagens kamp blir ikke avgjørende siden det er så mange runder igjen av sesongen.» 

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page