top of page

OVergangsnytt


Januarvinduet er snart lukket, og det har ikke skjedd så veldig mye for Milans del så langt. Milan har hentet èn spiller i den 18 år gamle serbiske spissen Marko Lazetic, har avsluttet lånet av den skadeplaget Pellegri, har lånt ut tredjemålvakt Plizzari til Lecce, og solgt det unge backtalentet Milos Kerkez til AZ. At sistnevnte skulle forlate Milan kom som noe av en overraskelse, all den tid han har vist svært gode takter i Primaveralaget. Det har imidlertid kommet frem at Kerkez selv ønsker seniorfotball, noe han innså ble vanskelig i en klubb med en av verdens beste offensive venstrebacker. Overgangssummen ble på 2 mill euro, og Milan gjør derfor en kapitalgevinst på 1,8 mill euro for ungareren.


Andre forhandlinger ser ut til ikke å bli fullført. Milan fikk avslått sitt bud på Malik Thiaw fra Schalke, og både forhandlingene om en overgang for Samu Castillejo til Valencia, samt utlån av Daniel Maldini til SPAL ser ut til å ha strandet.


Men vinduet er åpnet gjennom helgen, og jeg har vel på følelsen av at M/M vil prøve å utnytte mulighetene som byr seg. Så spørs det om de faktisk vil gjøre det.


Forza Milan!

322 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page