top of page

Morata nærmer seg MilanI følge engelske og spanske medier er Milan og Real Madrid i forhandlinger om Alvaro Morata. Gigantsummen som må til for å hente det spanske supertalentet er småpene 60 millioner euro.

Morata har spilt annenfiolin bak Benzema for los Galacticos denne sesongen og ser ut til å vurdere å skifte arbeidsgiver. Selv om 19 mål på 42 kamper for Real Madrid i år ikke er dårlige tall, så forventes det mer i den spanske hovedstaden. Derfor ser det nå ut til at klubben er villig til å la Morata dra.

Daily Mail melder at Milan og Moratas agent er blitt enige om de personlige betingelsene. En ukelønn på rundt 144.000 euro skal ha vært nok til å friste spilleren til å ikle seg den rødsvarte drakta til neste sesong. Så da står det å faller på om klubbene klarer å bli enige seg i mellom.

Chelsea og Manchester United er også linket til spissen, men hans tidligere fartstid i Italia gjør at en overgang til Milan virker mer sannsynlig. Fra 2014 til 2016 var Morata en viktig brikke i Juventus’ angrepsrekke, da han puttet 15 mål på 63 kamper.

Kilder: Marca; Daily Mail

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page