top of page

Milan reddet poeng med siste spark på ballen


Milan har bare klart å skåre ett mål fra åpent spill de siste 6 kampene. Det måtte et nytt straffespark til for at gutta skulle klare å få med seg ett poeng hjemme mot Udinese.


Som forventet ble det vanskelig å bryte ned et defensivt disiplinert og solid Udinese. Kombinasjonen av for lavt tempo og for lite kvalitet gjorde at Milan fikk til lite. Det var langt mellom sjansene, og som klisjeen ofte er i slike kamper, så skårer det lavtliggende laget på en av sine få dødballer. Becao knuste alt og alle i lufta, og da Nestorovic klarte å forstyrre Donnarummas timing i bevegelsen, lå ballen i nettet.


Kampbildet fortsatte i samme spor, og det så tidlig ut som om dette skulle ebbe ut med et sviende nederlag. Men av en eller annen absurd grunn bestemte Stryger Larsen seg for å handse i straffeområdet i siste sekund. Milan fikk straffe, og Kessié satte ballen på sedvanlig vis trygt i nettet bak Musso.


Fraværet av en spiss som kan skape rom for andre mot lavtliggende lag var påfallende i denne kampen. Vi savnet virkelig Ibra, og muligheten for å sette inn Mandzukic. Savnet av Calhanoglus offensive kvalitet var også tydelig. Diaz er åpenbart ikke helt i kampform etter sitt lange fravær.


På søndag er det ny hard kamp mot et gjerrig lag, da vi drar til Verona. Vi sleit hardt i hjemmekampen for å få med oss ett poeng. Det skal også sies at vi har hentet ganske mange flere poeng på bortebane enn på hjemmebane. Det får bli vårt håp, mens vi lengter etter at Bennacer, Mandzukic, Ibra og Calhanoglu skal komme tilbake i spill.


Spillervurdering:

Donnarumma: 5,5

Kalulu: 6

Kjær: 5,5

Romagnoli: 6

Hernandez: 5,5

Kessié: 6,5

Tonali: 6

Castillejo: 5

Diaz: 5

Rebic: 5

Leao: 4,5


Meité: 6


Forza Milan!


76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page