top of page

før kamp: psg-milan


Etter to skuffende 0-0 kamper mot henholdsvis Newcastle og Dortmund har ikke Milan råd til å tape så mange flere poeng dersom CL-avansement skal være innenfor rekkevidde. Utfordringen i kveld er monumental. Vi er på Parc des Princes, og påå motsatt banehalvdel står Kylian Mbappè og hans Psg.


Uten både Messi og Neymar har Psg haltet litt i ligaspillet så langt, men Luis Enrique har så smått fått i gang maskineriet. Bortekampen mot Newcastle ble derimot et mareritt. Etter å ha brent flere store sjanser til å ta ledelsen, bukket pariserne under for et mentalt og fysisk mer robust Newcastle, og måtte luske slukøret hjem med 1-4 i bagasjen. Det er nok et revansjesugent Psg vi står overfor i kveld.


For Milans del har høsten inntil nylig vært salig skadefri, men i løpet av de siste landslagsoppholdet tikket det inn nyheter om både en og to og tre skader. I skrivende stund er både Sportiello, Bennacer, Caldara, RLC, Chukwueze og Okafor uaktuelle for kamp. Krunic virket kamprusten i helgen, men meldes klar for fra start. Det samme gjør Pierre Kalulu. Antatt startoppstilling er som følger:


Maignan

Kalulu - Thiaw - Tomori - Theo

Krunic

Musah - Reijnders

Pulisic - Giroud - Leao


Tips: 2-0


Forza Milan!


65 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page