top of page

før kamp: Napoli-milan

Oppdatert: 18. apr. 2023


Milan har avtalt et møte med skjebnen i morgen kveld. Avgjørelsen om hvem som passerer nåløyet til semifinale i CL faller.


Det første møtet mellom Milan og Napoli ble som ventet tett og spennende. Selv om Napoli stort sett var spillførende, var sjansestatistikken ganske så jevn. Både Leao og Simon Kjær kunne med litt flaks satt Milans nummer to og tre, mens Maignan gjorde et par strålende redninger for å holde ballen fra nettmaskene. I morgen er spisstornadoen Victor Osimhen tilbake, og jobben blir med det ikke akkurat lettere for Maignan og co. Men Milan har klart å temme ham før, og klarer de det igjen, vil den rødsvarte delen av Milano gå fra vettet i ekstase.


Bortsett fra Ibra, er Milan skadefrie. Napoli mangler Simeone, men ellers er også de stort sett friske. Det er suspensjonene på Anguissa og Kim som tynger dem. Det skal bli interessant å se om Juan Jesus og Elmas klarer å fylle hullene de etterlater seg.


Mitt håp er at Milan ligger kompakt men uten å bli baktunge. Vi er nødt til å være aggressive i presset og gå 100% for overgangsmulighetene vi får. Blir vi for passive er vi dødsdømt.


Milan på sin side ser ut til å stille med samme startoppstilling som da de slo Napoli hele 0-4 for kort tid siden. Antatt startoppstilling er som følger:


Maignan

Calabria - Kjær - Tomori - Theo

Krunic - Tonali

Diaz - Bennacer - Leao

Giroud


Tips: 2-1


Forza Milan!

111 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Jon Birger Gursli
Jon Birger Gursli
Apr 17, 2023

Si è girato #9

Like
bottom of page