top of page

før kamp: milan-veronaSesongens siste seriekamp er her. Når Milan møter Verona på San Siro i morgen er det to lag med helt ulike forutsetninger som løper inn på gressmatta. Mens Milan ikke har noe å spille for, er kampen et spørsmål om være eller ikke være i Serie A for Verona. Hvordan det vil slå ut er det umulig å si. Håpet er at vi kan se et Milanlag med senkede skuldre som ønsker å gi det trofaste San Siro publikumet en underholdende avskjed.


Avskjed blir det også for Zlatan Ibrahimovic. I løpet av helgen har det blitt klart at Milan ikke kommer til å fornye svenskens kontrakt. Fysiske problemer har gjort denne sesongen til en merkverdig svanesang for den levende legenden. Det skal bli spennende å se hva han nå vil finne på. Galliani rykker selvsagt i ham, og han har sagt at han ikke ønsker å legge opp. En storslått markering blir det nok, og det er mange milanisti som bør skjenke kongen av Milano en tåre eller to i morgen kveld.


Pioli ser ut til å velge bortimot samme oppstilling som mot Juve, muligens med unntak av at CdK kommer inn for Diaz som trequartista. Krunic har også vært noe småskadet, og det er en liten sjanse for at Pobega kommer inn i hans sted. Antatt startoppstilling blir som følger:


Maignan

Calabria - Thiaw - Tomori - Theo

Tonali - Krunic

Messias - CdK - Leao

Giroud


Tips: 1-1


Forza Milan!
66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page