top of page

Før kamp: Milan - Torino


Milan får sin første mulighet til å reise den berømte kjærringa lørdag førstkommende da et Torino på vei til å finne formen kommer på besøk til San Siro.


Tapet mot Juventus svir, som det alltid gjør. Det skal derfor bli veldig spennende å se hvordan tapet påvirker unggutta i Milan. Klarer de å beholde entusiasmen og selvtilliten som har brakt oss så langt i år, eller vil laget kollapse inn i en av de dype dalene Piolis tidligere lag så ofte har havnet i? Svaret får vi i løpet av de neste par ukene, preget som det er av et særdeles intenst kampprogram.


Torino startet sesongen veldig dårlig, men har nå gått fire kamper på rad uten tap. De kjempet seg til uavgjort borte mot Napoli, og tok en sterk 0-3 seier borte mot Parma i forrige runde. Andrea Belotti er endelig tilbake til formen han hadde før skadeproblemene han hadde for halvannen sesong siden, og utgjør nå nesten et angrep alene. Med så mange fravær av startspillere i Milan, nå sist også med meldinger om at Calhanoglu sliter med en ny ankelskade, er jeg redd dette blir en real utfordring. Håpet er at de kan klare å karre seg gjennom. Neste seriekamp skal både Ibra, Bennacer og Saelemaekers være tilbake, og sannsynligvis også Rebic og Krunic.


Antatt startoppstilling:

Donnarumma

Calabria - Kjær - Romagnoli - Hernandez

Kessie - Tonali

Castillejo - Diaz- Hauge

Leao


Tips: 1-1


Forza Milan!

103 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page