top of page

før kamp: Milan-Juve


Milans første sjanse til å reise seg etter skandalekampen mot Spezia er morgendagens storoppgjør mot vår erkenemesis Juventus. Etter en hard start på sesongen har Juventus klart å sveive såpass i gang at det henger med i kampen om CL-plass. De har nok mer å tape på poengtap enn det vi har for øyeblikket, så de vil kjempe til siste slutt og vel så det i morgen. Vi må derfor virkelig heve spillet for å komme ut av det mørke hullet Serra dyttet oss ned i forrige helg.


Begge lag sliter med skadeproblemer. For Milan er det først og fremst forsvarsrekken som er tynn med både Kjær og Tomori ute med langtidsskader. Romagnoli og Calabria er imidlertid tilbake etter Covid, og vil sannsynligvis være med fra start av i morgen. Tonali er også tilbake etter suspensjon. Han var sårt savnet i forrige kamp. Bennacer er tilbake etter at Algerie gikk ut tidlig fra Afrikamesterskapet, mens Kessiè har tatt sitt Elfenbenskysten til sluttspillet, og ikke blir å se på San Siro før begynnelsen av februar, forhåpentligvis til derbyet.


For Juves del er Bonucci ute med skade sammen med Chiesa som er langtidsskadd. Milandødaren Dybala er imidlertid tilbake, så denne gangen må Romangoli henge med i svingene.


Antatt startoppstilling:

Maignan

Calabria - Kalulu - Romagnoli - Theo

Tonali - Krunic

Messias - Diaz - Leao

Ibra


Tips: 1-1


Forza Milan!

101 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page