top of page

Før kamp: Cremonese-milan


Da er vi inne i den siste uken med seriekamper før VM i Qatar. To kamper gjenstår. I kveld skal vi forsøke å ta knekken på nyopprykkede Cremonese, mens vi på søndag avslutter hjemme på San Siro mot Fiorentina. Seks poeng, og vi har sånn halvveis heng på Napoli før pausen.


Prestasjonene har vært noe variable den siste tiden. Samtidig som vi kjørte over Zagreb og Salzburg i CL, sleit vi tungt borte mot bunnlaget Verona, tapte mot Torino, og klarte nå sist så vidt å skvise oss forbi Spezia hjemme på San Siro. Det er særlig defensiven som ikke sitter. Tomori har slitt mye med både timing og posisjonsspill i høst, og verken Gabbia eller Kjær har holdt det stabile høye nivå som Kalulu gjorde på stopperplass i vår. La oss imidlertid håpe at det ikke bli utslagsgivende i kveld. Offensivt er vi Serie As nest mestskårende lag, så der bør vi kunne klare brasene.


Skadesituasjonen er den samme som den har vært en stund nå, så endringer i startoppstillingen skyldes først og fremst suspensjoner og trøtte bein. Ryktene sier at Leao får hvile, og at Rebic kommer inn til venstre, mens Kjær erstatter Gabbia i midtforsvaret. Theo og Giroud er som skjent suspendert og inn kommer Ballo-Tourè og Origi. Antatt startoppstilling er som følger:


Tatarusanu

Kalulu - Kjær - Tomori - Theo

Bennacer - Tonali

Messias - Diaz - Rebic

Origi


Tips: 0-2


Forza Milan!

81 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page