top of page

Zapata kan være på vei til FlamengoChristian Zapata har hatt et håp om å få forlenget kontrakten i Milan, men ser i stedet ut til å kunne havne i Flamengo.

Tidligere i uken snakket Zapatas agent, Ivan Cordoba, om mulighetene for at Zapata skulle bli værende i Milan. I intervjuet med colombiansk TV uttalte han at man hadde håpet å få et nytt kontraktsforslag fra Milan, men at det ikke så ut til å komme et tilbud som er godt fra Milan. Midtstopperen skal ha ønsket seg en toårskontrakt med høyere lønn, hvilket Milan ikke skal ha ønsket å gi ham. Det ble spekulert i at en overgang til en annen italiensk klubb kunne bli aktuelt, og Inter ble nevnt som en mulig destinasjon.

Nå ser det i stedet ut til at Zapata kan være på vei til brasiliansk fotball og Flamengo. Klubbens visepresident, Marcos Braz, uttalte i et intervju tidligere i dag at klubben er i forhandlinger med Zapata. De vil signere ham eller Jemerson dersom man skal tro Braz. Zapata spilte 20 kamper for Milan den foregående sesongen, og 32-åringen presterte såpass godt at mange mener han burde fått ny kontrakt. Det blir det ikke noe av og vi ønsker Zapata lykke til videre.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page