top of page

West Ham på jakt etter Honda?


Rapporter fra Storbritannia melder at West Ham United kan være interessert i Milans midtbanespiller Keisuke Honda. Les hvem Milan vil erstatte japaneren med om han forsvinner fra støvel-landet.

Den japanske landslagsspilleren har skuffet for Milan denne sesongen, og har verken notert seg for mål eller målgivende så langt.

I følge The Sun er ”The Hammers” klare til å legge €6.9 millioner på bordet for den tidligere CSKA Moskva-spilleren, for å forsterke laget foran siste halvdel av sesongen.

Honda kom til Milan i januar 2014 på free transfer, og i den skuffende sesongen i fjor bidro han med seks mål da Milan ble nummer ti.

Om Honda skulle forsvinne, kan den italienske landslagsspilleren Franco Vazquez bli hans erstatter for ”Il Diavolo”. Palermos president Maurizio Zamparini melder nemlig at et knippe klubber, deriblant Chelsea, Inter og Milan er interesserte i klubbens offensive midtbanespiller.

Presidenten melder dog at spilleren han omtaler som ”den beste trequartistaen i landet”, ikke får forlate klubben i januar-vinduet.

Nå er det kun to måneder til vinduet åpner, hvilken aktivitet ønsker du fra Milans side?

1 visninger0 kommentarer

Kommentarer


bottom of page