top of page

Vazquez på billigsalg?


Franco Vazquez har vært ønsket av Milan i lang tid og sommerens overgangsvindu kan være det perfekt tidspunktet for å hente playmakeren.

Etter 2014/15 var argentinerens navn på alles lepper etter 10 seriemål for Palermo, flere av dem meget viktige for klubben fra Sicilia. I tillegg fikk mannen med dobbelt statsborgerskap sin debut på det italienske landslaget og ting så meget lyst ut.

Palermos President, kontroversielle Maurizio Samparini, satt en prislapp på €25 millioner for en av sine viktigste spillere. Milan var svært interesserte, men klubbene kom aldri til enighet rundt de økonomiske betingelsene.

Snart et år senere er historien en annen. Uten Paolo Dybala (nå i Juventus) har heller ikke Vazquez blomstret slik han gjorde i fjor da han noterte seg for 10 mål og 10 målgivende pasninger. Etter 32 serierunder har playmakeren scoret 5 og lagt opp til 7, i tillegg er ikke spillet like blendende som det var gjennom fjorårssesongen.

Palermo, som endte på en flott 11. plass i fjor ligger foreløpig på 18. plass, noe som betyr nedrykk til Serie B om de ikke klatrer i løpet av de 6 siste kampene.

Med Cristian Brocchi ved roret kommer Milan til å forsøke seg på å spille med en trequartista, og om han får lede laget neste sesong er det liten tvil om at klubben må hente inn en forsterkning i det leddet. Hva er vel bedre enn en spiller man har ønsket lenge, har levert i Serie A tidligere og neppe vil koste noe mer enn €10-15 millioner, avhengig av om Palermo holder seg i divisjonen eller ikke.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page