top of page

Vangioni nærmer seg Mexico


Leonel Vangioni forbereder seg på en fremtid i Mexico. 

Det er milannews.it som melder det på sine hjemmesider i kveld. Den argentinske backen kom gratis fra River Plate i fjor sommer, men maktet aldri å spille seg til en fast plass hos Vincenzo Montella. Nå tyder det meste på at 30-åringen fortsetter karrieren i Monterrey.

Leonel Vangioni ble igjen i Milano for å være tilgjengelig for en eventuell overgang da resten av laget dro til Kina, og nettstedet hevder at han kan bli klar for den mexicanske toppklubben i løpet av få dager. Det har tidligere blitt nevnt at Milan ikke vil kreve noen form for kompensasjon for å slippe argentineren, men klubben skal heller ikke være villig til å betale deler av spillerens lønn hvis han forsvinner. Vangioni signerte i fjor en kontrakt verdt € 800.000 per sesong frem til 2019.

Det var lenge ventet at Vangioni ville returnere til gamleklubben River Plate, men partene er så langt ikke blitt enige om betingelsene. Også franske St. Etienne er blitt nevnt som en potensiell arbeidsgiver for backen som startet 11 seriekamper for Milan forrige sesong.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page