top of page

Vangioni: «Gjør alt for å returnere til River»


Leonel Vangioni ønsker ikke å bli værende i Milan en sesong til. 

Det var knyttet en del forventninger til venstrebacken da han ble hentet gratis til Milan i fjor sommer, etter å ha spilt flere kamper for det argentinske landslaget og vist frem en fin venstrefot hjemme i Argentina. Det tok imidlertid over et halvt år før han fikk sin debut, og i løpet av de 15 kampene han var på banen var det sjeldent han imponerte.

Nå er Ricardo Rodriguez på plass i Milano, og Leonel Vangioni har nok skjønt at han er enda lengre unna en startplass hos Vincenzo Montella. Venstrebacken har nemlig gått ut og sagt at han vil dra hjem til Argentina.

30-åringen er på plass i hjemlandet i forbindelse med ett arrangement hos sin tidligere arbeidsgiver, og la ikke skjul på hva han ønsker.

«Jeg gjør alt for å returnere til River Plate og jeg kan ikke vente. Jeg har allerede snakket med manageren. Mange mennesker stopper meg på gaten her i Buenos Aires og ber meg returnere, selv om det blir vanskelig å forlate Milan.»

Presidenten i River Plate, Rodolfo D’Onofrio er heller ikke fremmed for tanken.

«Når han dro for ett år siden fikk vi ikke penger for ham. Det er ganske klart at om Leonel skal returnere må det skje på tilsvarende premisser.»

Det betyr at om argentineren skal få sitt ønske oppfylt må Milan slippe ham gratis eller gå med på ett utlån til River Plate. Vangioni signerte i fjor en avtale som strekker seg til sommeren 2019.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page