top of page

Vangioni fornøyd i klubben


Leonel Vangioni er endelig inne i varmen hos Vincenzo Montella.

Etter en tøff start i Italia ble det spekulert i om argentineren kunne forsvinne i januar, men Vangioni ble værende og får nå lønn for strevet. Med Mattia De Sciglio og Luca Antonelli ute med skade har 29-åringen startet de tre siste kampene og vært på banen i fem av de siste syv siste.

«Leonel er veldig fornøyd med alt som skjer,» fortalte hans far og agent Armando Vangioni til MilanNews.

«Montella bruker ham på jevnlig basis og det gir Leonel muligheten til å tilpasse seg spillet i Italia. Det er veldig viktig.»

«Det har vært et godt forhold helt siden vi kom til Milan. Han har også utviklet et godt forhold til sine lagkamerater.»

«Det er ikke enkelt for en utenlandsk spiller å komme til Italia og lære seg spillet, og når man i tillegg går seks måneder uten å spille blir det ekstra vanskelig.»

«I denne situasjonen har Leonel vist at han har en glimrende konsentrasjon og har stått frem nå når Montella har hatt behov for ham.»

«I disse kampene har han gjort det veldig godt, noe som er vanskelig etter seks måneder uten kamptrening. Om Montella viser ham tillit over tid kommer Leonel til å betale tilbake gjennom forpliktelse og dedikasjon.»

Armando fikk også spørsmål om sønnen kunne komme tilbake på det argentinske landslaget i fremtiden.

«Det er sant at Leonel er en velkjent spiller i Argentina, men uten å spille jevnlig i Milan er det vanskelig å bli tatt ut på landslaget.»

«Takk Gud for at Montella endelig gav ham en rettferdig sjanse til å vise seg frem.»

Til tross for at det ble spekulert i et klubbbytte i januar bedyrer faren at hans sønn blir værende på Milanello.

«Leonel sin fremtid er i Milan, dette er et lag med et stort potensiale og han er fornøyd her. Jeg tror han har sjansen til å vise seg frem helt til kontrakten går ut.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page