top of page

Utvikling i prosessen om oppkjøpet av Milan

Det har vært stille rundt Mr. Bee den siste tiden, men i dag har Tuttosport publisert en sak der de kommer med en oppdatering på det potensielle oppkjøpet av klubben.

Tuttosport kan melde om at avtalen mellom Fininvest og Bee Taechaubol om oppkjøpet av 48% av klubben er i rute. Den thailandske megleren har den siste måneden forsvunnet helt fra radaren, men har fortsatt arbeidet utenfor pressens lys.

Franzosi Alessandro og Alberto Carletti som i oktober dro som Milans representanter til Hong Kong for å verifisere Bee Taechaubols arbeid i Kina og de økonomiske institusjonene han samarbeider med, har meldt om veldig positive møter, spesielt med Citic Bank (den største økonomiske støtten til Mr. Bee). Det er daglig kontakt mellom partene, og hvis alt går etter planen vil man få på plass en avtale før jul.

Når avtalen er i boks vil Taechaubol tre inn i rollen som visepresident, og vil starte jobben med å eskpandere merkevaren AC Milan i det store asiatiske markedet. I følge Tuttosport har Mr. Bee allerede forberedt ulike sponsoravtaler med noen av de største selskapene i Kina til en samlet verdi på €100m.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page