top of page

Udinese ønsker Calabria


Udinese ønsker å forsterke troppen med Davide Calabria. 

Milan har i sommer hentet inn Andrea Conti og Ricardo Rodriguez, som etter alle solemerker vil være førstevalgene på backene. I tillegg finnes veteranene Luca Antonelli og Ignazio Abate, som er tilbake for fullt etter øyeskaden i vår, slik at konkurransen om spilletid i den kommende sesongen vil være knallhard.

Det har Udinese bitt seg merke i og i følge Tuttosport ønsker de å låne Davide Calabria frem til neste år. Klubben som i fjor endte på 13.plass i Serie A skal ha kommet med en forespørsel på 20-åringen, og Bianconeri Friuliani ønsker å inkludere en kjøpsopsjon i avtalen. Dette skal neppe være interessant for Milan som fortsatt har stor tro på den tidligere akademi-spilleren.

Davide Calabria fikk sin debut for Milan i sesongens siste serierunde av Filippo Inzaghi våren 2015. Sesongen etter fikk han 6 seriekamper under Sinisa Mihajlovic, mens Vincenzo Montella gav den allsidige backen 12 opptredener i Serie A i fjor. Totalt har Calabria vært på banen i 22 offisielle kamper for Milan og har kontrakt med klubben i to år til.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page