top of page

Tsjekker på vei inn?


Med et drøyt døgn igjen av sommerens overgangsvindu kan klubben ha funnet sin siste nyervervelse. 

Det melder avisen Sportitalia. Agenten Giuseppe Riso, som har en rekke Serie A-spillere (deriblant «halve» Atalanta) i sin portefølje, tilbrakte i dag over tre timer sammen med Massimiliano Mirabelli på Casa Milan.

Agenten uttalte følgende etter møtet:

Milan har noe spennende på gang. Spør Mirabelli…..

Sportitalia hevder at det hele skal dreie seg om den 21 år gamle Udinese-spilleren Jakub Jankto. Tsjekkeren kom til klubben i 2014 og fikk sitt gjennombrudd på utlån til Serie B-klubben Ascoli i sesongen 15/16, hvor han på 35 kamper scoret 5 mål og leverte 9 målgivende pasninger. I fjor spilte han seg inn på Udinese-laget som ble nummer 13 i Serie A. Tsjekkeren spilte 29 kamper, scoret 5 mål og hadde 4 målgivende pasninger.

Jakub Jankto har spilt 4 landskamper for Tsjekkia og scoret en gang. For Udinese har unggutten spilt mest  som indreløper, men kan også bekle en rolle ute til venstre. Det er dog i en 4-4-2 formasjon han har mest erfaring med denne rollen, og det er usikkert om Milan ser på Jankto som en kandidat til venstrevingen i 4-3-3.

Udinese krever € 8 millioner for sin talentfulle midtbanespiller, en sum Milan skal være villige til å betale dersom de får solgt M´baye Niang før vinduet stenger. Jakub Jankto skal selv ha bedt om å få lov til dra til Milan dersom klubbene kommer til enighet, men partene begynner å få dårlig tid dersom en handel skal gå i orden. Sommerens mercato stenger i morgen ved midnatt.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page