top of page

Tre mann på blokka for Berlusconi


Mens ryktene om et salg av klubben hagler må President Silvio Berlusconi snart bestemme seg for hvem han vil ha i managerstolen neste sesong. 

Sinisa Mihajlovic ble erstattet med Primaveratrener Cristian Brocchi for et par uker siden, men den tidligere Milan-spilleren fikk kun en kontrakt frem til sommeren og det er tvilsomt at han får fortsette etter sesongslutt.

Det skal nå være tre aktuelle kandidater som Silvio Berlusconi har sett seg ut som potensielle managere i klubben. De aktuelle mennene skal etter det Sport Mediaset erfarer være Marcello Lippi, Paulo Sousa og Vincenzo Montella.

Marcello Lippi, som hadde enorm suksess som Juventus-manager gjennom 10 år (avbrutt av en sesong i Inter) og var også mannen som brakte VM-gullet tilbake til Italia i 2006. Lippi trakk seg som manager for kinesiske Guangzhou for et drøyt år siden.

I Lippi sitt tilfelle er det også aktuelt med en slags mentor-rolle hvor Brocchi blir sittende i manager-stolen på Milanello.

Neste mann på listen skal være Vincenzo Montella. Den tidligere Roma-angriperen hadde brukbar suksess i Fiorentina, men maktet ikke å ta det siste steget. Nå er han i ferd med å redde Sampdoria fra å bli degradert til Serie B.

Siste aktuelle kandidat er i følge Sport Mediaset nåværende Fiorentina-manager Paulo Sousa. Det er uvisst om portugiseren ønsker å bli værende i Firenze etter denne sesongen og Zenit St. Petersburg har allerede meldt sin interesse, men jobben i Milan kan være «for fristende til å si nei» for portugals tidligere midtbanegeneral.

2 visninger0 kommentarer

Commenti


bottom of page