top of page

Trap «Juventus-Milan er helt åpen»


Den italienske trenerlegenden Giovanni Trapattoni mener at Juventus-Milan er en kamp som kan ende med «hva som helst». Les hele intervjuet her!

Milan drar til Torino for å møte de regjerende mestrene til helgen, og Trap, som har trent begge lagene, klarer ikke å velge seg en favoritt.

«Det er to lag som er teknisk gode og som er naboer på tabellen», poengterte veteranen i et intervju med TuttoJuve.

«Det er en grunn til at denne kampen er regnet som en klassiker i italiensk fotball. Med alt som foregår rundt i verden må vi bare håpe at frykten påvirker spillerne ute på gressmatten.»

«Selv om det er klare forskjeller på lagene, deres spillere og kvaliteten på dem, er kampen helt åpen.»

«Trap» har ingen tro på at et av lagene kommer til å dominere motstanderen til helgen.

«Begge lagene viser kvalitetene sine. De spiller en moderne og offensiv fotball. Jeg tror kampen kommer til å være jevn gjennom samtlige 90 minutter.»

«Juventus har vist at de ønsker å ta initiativet i kampene, noe som passer dem godt. Mihajlovic på sin side har vist at de ikke frykter noen motstandere.»

«Kampen kan fort avgjøres av formasjonen lagene velger og spillernes dagsform. Begge lagene har en del spillere ute med skade.»

Veteranen gjorde et poeng av at lagene kjenner godt til hverandre.

«På det taktiske planet kjenner de veldig godt til hverandres styrker og svakheter. Faktum er at begge lagene ønsker å angripe motstanderen sin.»

«Jeg håper på en spektakulær kamp, fordi begge lagene innehar kvaliteter til å skape farligheter for hverandre.»

Helgens motstander har variert mer enn vanlig, men Trapattoni avfeiet all snakk om at Juventus er svake defensive.

«De er ikke svake foran eget mål. Absolutt ikke. De har riktignok sluppet inn noen merkelige mål, men målvakten deres er blant verdens beste og bortimot en garanti for få baklengs.»

Han spekulerte også litt i hvem som er favoritter til tittelen per dags dato.

«Hvem som er best? Fiorentina spiller veldig godt for øyeblikket. Ligaen begynner å våkne nå, og sannhetens time nærmer seg.» 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page