top of page

Trønder til Milan?


Markus Henriksen har hatt en fantastisk sesong for AZ Alkmaar og flere klubber, deriblant Milan, har nordmannen på radaren.

Den norske 23-åringen har levert varene i den nederlandske æresdivisjonen denne sesongen og har notert seg for 11 scoringer og 4 målgivende pasninger på 25 kamper i seriespill så langt. Totalt har Henriksen 17 scoringer og 7 målgivende pasninger i alle turneringer. Ingen andre midtbanespillere i de største seriene i Europa kan vise til like gode tall.

Milan har hatt speidere på flere av Alkmaars kamper denne sesongen, og nordmannen skal ha overbevist de utsendte såpass mye at Galliani skal ha fått beskjed om å kontakte den nederlandske klubben med tanke på en overgang for den tidligere Rosenborg-spilleren. Det er Calciomercato.com som melder dette.

Henriksens kontrakt går ut i 2017 og det er ikke usannsynlig at Alkmaar ønsker å selge nordmannen ved sesongslutt for å unngå at han går på «free transfer» neste sommer.

Det er også flere andre klubber som skal være interessert i å knytte seg til trønderens tjenester, deriblant Everton, Napoli og Crystal Palace.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page