top of page

To mann drar i løpet av uken


Milan rydder videre i egne rekker. 

Den italienske sportsjournalisten Gianluca Di Marzio melder gjennom sitt nettsted at to spillere kommer til å forlate Milan i løpet av inneværende uke. Spillerne det dreier seg om er Rodrigo Ely (bildet) og Giovanni Crociata.

Førstnevnte kom til klubben fra Gremio i 2012 og var på utlån til Reggina og Varese i sine to første sesonger før han forlot klubben på free transfer til fordel for Avellino sommeren 2014. Her gjorde han sine saker såpass godt at Sinisa Mihajlovic hentet brassen gratis tilbake året etter. Den gang signerte Ely en avtale ut 2018/19-sesongen, men gjorde seg fullstendig bort i de første kampene og kom aldri tilbake i en tellende kamp for Milan, hverken under Mihajlovic, Brocchi eller Montella. I januar 2017 dro han på lån til Alaves og imponerte stort. Nå ser det dermed ut til å bli en permanent avtale med klubben som ble nummer 9 i La Liga forrige sesong.

Giovanni Crociata er heller ikke tiltenkt en plass i A-stallen kommende sesong og er nær ved å skrive under en avtale med ligakollega Crotone. 97-modellen, som har gått gradene i Milan, var i fjor utlånt til Serie B-klubben Brescia. Nå er det vurdert dithen at venstrekanten er moden for større oppgaver og at det blir artig å se hvor mye spilletid han får på det øverste nivået om avtalen går i orden. Det skal dreie seg om et ettårig utlån uten opsjon på kjøp.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page