top of page

Thiago Silva ønsker seg til Milan

Sent tirsdag kveld kom det inn nyheter om at Thiago Silva ønsker seg tilbake til Milan.

Den tidligere Rossoneri-spilleren tok seg igår kveld videre til Champions League-finalen, etter å ha slått RB Leipzig 3-0 med sitt PSG. Etter kampslutt rapporterte den vanligvis troverdige og anerkjente journalisten (fra Sky Sport) Gianluca Di Marzio, på Twitter, at brasilianerens prioritet er å vende tilbake til Milano. Di Marzio skriver samtidig at Milan har andre planer på overgangsmarkedet, noe som kan tyde på at Silvas signatur ikke er førsteprioritet.

Midtstopperens kontrakt går ut den 31. august 2020, og finalen i Champions League blir etter all sannsynlighet Silvas siste kamp for den franske storklubben. 35-åringen kom til Milan fra Fluminense i januar 2009, og spilte totalt 119 kamper for de rød-sorte fra Milano. Sommeren 2012 ble stopperen solgt for 42 millioner euro til hans nåværende klubb PSG.

Med andre ord kan det virke som at den rutinerte forsvarsspilleren er lysten på en overgang til gamleklubben, og Maldini skal etter sigende har tatt til seg Silvas ønske og reflekterer omkring det vil være lønnsomt for klubbens framtidsplaner.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page