top of page

Terminliste 2017/18


I kveld ble terminlisten for den kommende sesongen offentliggjort. 

Endelig er ventetiden over og vi står like overfor en uhyre spennende sesong i italiensk fotball. Seriemester Juventus har handlet spennende spillere, men har også mistet noen profiler. Roma har som vanlig solgt unna og står med ny manager i form av Eusebio Di Francesco. I tillegg får vi stiftet bekjentskap med de nyopprykkede lagene SPAL, Benevento og Hellas Verona. Glemte vi å nevne at Milan har investert stort og skal krige om en kamp i Champions League?

Milan åpner bort mot Crotone 20. august. I fjor endte det oppgjøret 1-1. Videre skal Milan opp mot Cagliari (hjemme 27.08), Lazio (borte 10.09) og Udinese (hjemme 17.09).

Av godbiter er det verdt å trekke frem hjemmekampen mot Roma i runde 7 (01.10) og årets første Derby della Madonnina runden etter (15.10). I runde 11 får Milan for øvrig besøk av seriemesterne fra Juventus (29.10). Hvis du har glemt hvordan det gikk i fjor kan du lese kampreferatet her. Stikkord? Manuel Locatelli.

Hele terminlisten kan du se her.

Ved halvspilt serie blir terminlisten snudd opp ned og man begynner med det første laget man møtte (runde 1/runde 19, runde 2/runde 20 osv.).

OBS: Hvilken helg kampene er i er endelig, men kampdato og tidspunkt kan bli endret i henhold til TV-avtalen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page